Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag met betrekking tot het bestellen van de kerstpakketten of iets wat hiermee te maken heeft? Dan is het handig om hier eens tussen de veelgestelde vragen te lezen alvorens u contact met ons op neemt. Wellicht wordt uw vraag hier al beantwoord!

Hoe werkt het belasting technisch?

Er zijn twee belastingzaken waar u rekening mee dient te houden:

 1. De Kerststerren worden zonder BTW gefactureerd. Dit komt omdat het waardepapieren zijn. Wij dragen de verschuldigde BTW uit de producten en belevenissen af op het moment dat de ontvanger een bestelling geleverd heeft gekregen.
 2. De afdracht voor de Loonbelasting gaat via de wet “Paarse Krokodil”.

Dit jaar geldt een bedrag van maximaal €70,- als belasting voordelig bedrag. Voor de uitgebreide informatie klikt u hier. Uw accountant kan u uiteraard ook meer vertellen!

Wat is de waarde van één Kerstster?

Één Kerstster heeft een waarde van €0,25 (BTW niet van toepassing). U bepaalt volledig zelf het bedrag dat uw ontvangers mogen ontvangen.

Wat is de minimale afname van Kerststerren?

Kerststerren werkt met ee minimale ordergrootte van €250,-. Dit kan voor één persoon of meerdere personen zijn.

Zitten alle kosten bij de prijs inbegrepen?

Kerststerren worden franco op bedrijfsadres afgeleverd in de luxe Kerststerrenbox. De verzendkosten voor één bestelling per ontvanger binnen Nederland zitten bij de prijs inbegrepen. Buitenland verzendingen worden op nacalculatie gefactureerd. De Kerststerren keuze boekjes zitten uiteraard bij de prijs inbegrepen. Eigen vormgeving en huisstijl is tegen meerprijs en afhankelijk van de wensen.

Tot wanneer kan er besteld worden?

U kunt Kerststerren bestellen tot 20 december mits de voorraad dit toelaat. Ontvangers van Kerststerren kunnen hun cadeau uitzoeken tot 1 maart. Indien gewenst kunnen wij voor uw bedrijf, in overleg, een uitzondering maken op de sluitingsdatum.

Wat is de levertijd van de cadeaus?

Kerststerren worden aan uw bedrijf geleverd voor een afgesproken datum. De cadeaus die besteld worden via het internet worden binnen 1 tot 2 werkdagen verwerkt en in de regel binnen een aantal dagen geleverd. Tijdens de zeer drukke decembermaanden kan het iets langer nodig hebben. Cadeaus die besteld worden via het boekje worden binnen 2 weken na bestelling geleverd. Mocht er iets langer uit voorraad blijven dan verwacht, zullen wij dit binnen 14 dagen na bestelling laten weten en dit in overleg met de ontvanger afhandelen.

Zijn alle cadeaus op voorraad?

Ja, over het algemeen wel. Kerststerren is namelijk zelf voorraad houdend. Als er iets uit voorraad loopt, zal het product via internet niet meer getoond worden of op uitverkocht gezet worden. Mocht er een kleine “cross-over” zijn, zullen wij dit aan de bestellers laten weten en hebben zij de keuze te wachten op de voorraad of om iets anders uit te zoeken. Het vaste assortiment is ruim voorradig. Mocht er onverhoopt iet toch niet leverbaar zijn, zullen wij contact opnemen met de besteller. Binnen 1 maand na sluiting van het programma zijn alle Kerststerren zaken afgehandeld!

Wat is de waarde van de cadeaus?

De waarde van de uit te kiezen cadeaus varieert van ca. 10 euro tot ca. 250 euro inclusief BTW. Kerststerren tracht per artikel of belevenis zoveel mogelijk de consument adviesprijs te berekenen. Concurreren met grote ketens uit een winkelstraat is gezien onze servicegraad, de verzendkosten en programmabeheer niet mogelijk, verschillen met winkelprijzen zijn dus mogelijk (al proberen wij dit natuurlijk zoveel mogelijk te beperken).

Zien de ontvangers alle cadeaus op internet?

U kunt ervoor kiezen om óf alleen de cadeaus te tonen waarvoor de ontvanger saldo heeft óf alle cadeaus, dus ook de duurdere. In beide opties kan er overigens bijbetaald worden via iDEAL! Wanneer een betaling via iDEAL niet is gelukt, kan de ontvanger de factuur overmaken via de bank. Na de bestelling volgt er een e-mail bevestiging waarin dit alles vermeld staat. De papieren factuur wordt ook nog met de bestelde artikelen meegezonden. Daarnaast is het zo dat alleen voorradige artikelen getoond worden. Dit voorkomt teleurstellingen.

Wat gebeurt er met vouchers die niet gebruikt worden?

Wanneer u vóór 31 december aan Kerststerren de inlogcodes doorgeeft die niet gebruikt worden, ontvangt u deze voor 100% retour aan het einde van het programma. Handig voor als er misschien nieuwe mensen in dienst komen of voor als u per ongeluk iemand bent vergeten!

Help, ik ben iemand vergeten! Wat nu?

Geen probleem, inlogcodes bijmaken kan altijd. Neem via e-mail even contact op met de klantenservice, zij zullen dit snel voor u regelen.

Kunnen we zien welke bestellingen geplaatst zijn?

Ja, dat is mogelijk. U ontvangt een managers account waarmee u het aantal bestellingen en de status ervan kunt inzien.

Hoe is de garantie op producten geregeld?

Op alle geleverde artikelen geldt de standaard fabrieksgarantie. Voorwaarde is wel dat Kerststerren in gelegenheid wordt gesteld de klacht te beoordelen en dat het bestelnummer bekend is. Om aanspraak te maken op de garantie belt u met Kerststerren of, beter nog, zendt u een e-mail met daarin de vermelding van het probleem. Wij zullen u dan binnen 2 werkdagen laten weten hoe te handelen. Een product zal altijd op kosten van de consument (of uw bedrijf) retour gezonden moeten worden. Na ontvangst zal Kerststerren kostenloos een vervangend of gerepareerd artikel zenden. Bekijkt u onze “Algemene Voorwaarden consumenten” voor een uitgebreide toelichting.

Hoe wordt er omgegaan met klachten?

Ondanks alle inspanningen die Kerststerren verricht om alle leveringen en diensten perfect uit te voeren, gaat er helaas – gelukkig bij uitzondering – wel eens iets mis door mensenwerk, transport of gewoon pure pech met een artikel. Mocht een deelnemer aan het programma een wens tot verbetering hebben over onze producten of diensten, kunnen zij dit – bij voorkeur via e-mail – aan Kerststerren kenbaar maken. Onze klantenservice beantwoordt elke binnengekomen e-mail binnen maximaal 2 werkdagen.

Goed om te weten: Kerststerren is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Alle Kerststerren leveringen geschieden volgens de strenge kwaliteitseisen en voorwaarden die de Thuiswinkel Organisatie aan haar leden stelt. Zo bent u, en zijn uw ontvangers, gegarandeerd van een juiste afhandeling van de order. Ook bij eventuele klachten of geschillen kunnen consumenten terugvallen op deze voorwaarden.

Wat gebeurt er met de afdracht aan goede doelen?

Eenmaal per jaar (begin juni) worden de afdrachten aan de diverse goede doelen door Kerststerren gedaan. Dit doen wij eenmaal per jaar omdat wij het hele jaar giften via deelnemers aan onze programma's ontvangen. U ontvangt uiteraard aan het einde van uw Kerststerrenprogramma een overzicht van de bestedingen aan goede doelen. Referenties van de goede doelen kunnen wij uiteraard aantonen.

Hoe tevreden zijn de ontvangers van Kerststerren?

De bestellers waarvan wij over een e-mail adres beschikken, ontvangen van ons een enquête formulier via e-mail. Zowel voor u als voor ons geeft dit belangrijke informatie!

Wanneer stopt het programma?

In basis sluiten onze Kerststerrenprogramma's op 1 maart. In overleg met uw bedrijf kan dit eventueel aangepast worden. Navraag over nog niet geleverde bestellingen dienen binnen 1 maand na sluiting gedaan te worden. Op 1 april sluiten de Kersterren databases en kan Kerststerren.nl geen bestellingen meer nazien.

Eigen keuze kerstpakketten cadeaubon 2024

De medewerkers kiezen zelf uit ruim 1000 kado's.

Hoe werkt ons eigen keuze kerstpakket?

Kies het aantal keuze punten. Zet een bedrag vast per werknemer en geef het gewenste aantal giftboxen door.
Personaliseer. Maak uw giftbox én webshop persoonlijk door de opmaak in de uitstraling van uw bedrijf.
Medewerker kiest presentjes. De medewerker kiest op basis van punten zijn eigen kerstcadeaus.
Bezorging. Gekozen cadeaus worden in Nederland en België gratis aangeleverd.

Afstembare Webshop en Persoonlijke Giftbox

De webshop waarin de kado's zichtbaar zijn, wordt compleet afgestemd op de uitstraling van uw bedrijf. Zo zal uw bedrijfslogo zichtbaar zijn en zullen bedrijfskleuren terug komen in de webshop. Daarnaast kunt u een aangeleverde kerstboodschap toevoegen voor een persoonlijke uitstraling. Om het echte kerstgevoel te creëren, wordt er gebruik gemaakt van een kerstanimatiefilmpje en zullen er kerstafbeeldingen getoond worden.

Adviesgesprek Kerstpakketten 2024 Het eigen keuze concept

Door het gebruik van ons eigen keuze concept kunnen uw medewerkers hun eigen cadeaus uitkiezen in een webshop met de uitstraling van uw organisatie. Er is een aanbod van meer dan 1000 cadeaus verdeeld onder categorieën zoals eten & drinken, wonen, elektronica, verzorging, boeken & tijdschriften, verzorging en nog veel meer!

Eigen keuze concept
Giftbox
Giftcard
Voordelen
Eerst een voorbeeld zien? Gratis voorbeeldshop
 • Geheel kosteloos
 • Binnen 2 werkdagen
 • Krijg de perfecte indruk
 • Uitstraling van de organisatie
Een greep uit het veelzijdige Cadeau assortiment

Wat zijn de voordelen van een eigen keuze kerstpakket?

Gaat u voor een eigen keuze kerstpakket? Dan heeft u gekozen voor een groot aantal voordelen. Deze voordelen zijn:

 • Een eigen professionele helpdesk
 • Groot keuze concept
 • Een gebruiksvriendelijke webshop die zowel geschikt is voor mobiele apparaten als desktops
 • Een brede keuze uit 1 of meerdere cadeaus op basis van de gegeven punten
 • Inlogcodes zijn en blijven op lange termijn geldig
 • Een brede keuze waarbij ook traditionele kerstpakketten aangeboden worden
 • Keuze uit meerdere goede doelen
 • Een uitstekende garantieafhandeling
 • Een snelle levering van alle cadeaus
 • Door de keuzevrijheid en flexibiliteit is er een hoge tevredenheid
 • Er is een mogelijkheid om missende punten bij de kopen
 • Cadeaus voor het gezin of partner kopen is mogelijk

Giftcardbedragen

 • € 20
 • € 25
 • € 30
 • € 35
 • € 40
 • € 45
 • € 50
 • € 55
 • € 60
 • € 70
 • € 75
 • € 80
 • € 90
 • € 100
Gratis voorbeeld webshop aanvragen Vul hieronder uw gegevens in

Goede doelen

Goede doelen zijn hip. Het maatschappelijk verantwoord ondernemen neemt in Nederland een enorme vlucht en er zijn steeds meer bedrijven die de bedrijfsvoering koppelen aan Lees artikel

Wat is kerst?

Volgens het woordenboek: kerst

verkort uit kerstmis. Elk van de drie missen tot viering van Christus' geboorte, t.w. de nachtmis, de dageraadsmis en de dagmi Lees artikel

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn er in vele soorten en maten. Koos men vroeger vaak voor een boekenbon, CD bon of Nationale Bioscoopbon, tegenwoordig is er een ruim assortiment aan bonnen Lees artikel

Traditionele kerstpakketten

In onze webshop heeft u keuze uit vele verschillende pakketten die allen erg verschillen. Alle kerstpakketten bevatten heerlijkheden en leuke cadeaus. Wilt u Lees artikel

Luxe relatiegeschenken

In onze webshop bieden wij u wijnen, accessoires, etenswaar en andere items waar u uw relaties mee kunt verrassen. Verwen uw relaties met een waardevol cadeau, ee Lees artikel

Wensen overdragen op kerstmarkten

Flikkerende lichtjes, verrukkelijke geuren van lekkernijen en het vrolijke gezoem van mensen – de kerstmarkt is een sensorisch feest dat de essen Lees artikel